Använd din egna domän med LiveAgent

Du kan använda din egna domän istället för LiveAgents standarddomän.

När du blir ny kund hos oss tilldelas du en adress där du och dina kunder kan logga in (dittföretag.liveagent.se).

Detta kan du enkelt ändra så att ni loggar in via en egen underdomän exempelvis: support.dittföretag.se

Gör såhär (Två steg):

1. Gå in på Konfiguration -> Domäninställningar och bocka i den första rutan.

2. Peka DNS till den gamla domänen via CNAME

Logga in på ditt webbhotell och skapa en ny DNS-inställning via CNAME (OBS! VIKTIGT ATT DET ÄR CNAME)
Peka din nya (support.dittföretag.se) till den gamla domänen (dittföretag.liveagent.se)