Ställa in aviseringar för LiveAgent i Chrome

När en besökare ringer på chatten hör du som användare ett ljud och får en pop-up avisering.

Skulle din webbläsare av någon anledning stoppa aviseringar kan du enkelt ställa in det igen.

1. Öppna Chrome.
  2. Klicka på Chrome-menyn Chrome menu högst upp till höger i webbläsarfönstret.
  3. Klicka på Inställningar > Visa avancerade inställningar.
  4. Klicka på knappen Innehållsinställningar i avsnittet Sekretess.
  5. Välj något av följande under Aviseringar i rutan som öppnas:
    • Tillåt alla webbplatser att visa aviseringar: Aviseringar från alla webbplatser visas automatiskt.
    • Fråga om en webbplats försöker visa aviseringar: Ett meddelande visas i Google Chrome när en webbplats försöker visa aviseringar. Detta är standardinställningen.

Mer info: https://support.google.com/chrome/answer/3220216?hl=sv