Ställa in belöningar och utmärkelser i Gamification

Det skall vara roligt att arbeta med kundservice

I denna video visar vi dig hur du ställer in och anpassar er Gamification

Utmärkelser och belöningar skapar en dynamiskare arbetsplattform där ni ökar produktivitet och utbildningsnivån på personalen. Vem gillar inte att få en medalj?

Videomanual

1. Gå till Konfiguration -> System -> Gamification och sedan utmärkelser.

2. Här ser du alla utmärkelser som finns i grundinstallationen av LiveAgent. Det är även här som du gör alla ändringar.

3. Genom att klicka på Redigera kan du även se när utmärkelserna tilldelas

4. Ändra gärna bild och text så att det passar just er verksamhet!