Logga in via egen domän

Hur du skapar en helt egen brandad inloggning.

När du kommer igång med LiveAgent ingår det en egen LiveAgent underdomän. Exempelvis: dittforetag.liveagent.se.

Detta kan du ändra så att det ligger under din egna toppdomän. Exempelvis: support.dittforetag.se

Gör såhär:

1. Gå in på Konfiguration -> Domäninställningar
  2. Bocka i första rutan och ange önskad domän. (Observera att du själv måste äga toppdomänen)
  3. Logga in på ditt webbhotel och peka till den nya domänen via CNAME! (OBS! Viktigt att detta ske via CNAME eftersom vår IP-adress kan komma att ändras vid framtida uppdateringar eller serverflyttar.)

Hur skapar man CNAME?

Följande länk visar dig exempel: https://support.google.com/blogger/answer/58317?hl=en