LiveAgent som skrivbordsapplikation - Öppna LiveAgent direkt från Skrivbordet

Du kan skapa en ”app” där LiveAgent öppnas i ett eget fönster och inte i webbläsaren.

Denna app kan du dessutom lägg till i din dators Startup-mapp så att LiveAgent automatiskt startas varje gång du sätter på PCn.

Såhär gör du i Windows:

Öppna webbläsaren Chrome.

Gå till din LiveAgent inloggning (dittföretag.liveagent.se/agent).

Klicka på de tre prickarna i högra hörnet bredvid adressraden.

Klicka på Fler verktyg.

Klicka på ”Lägg till på skrivbordet” Bocka i Öppna som fönster.

Nu ligger det en ny ikon (App)på ditt skrivbord som öppnar LiveAgent. Denna kan du även placera i autostartmappen så att LiveAgent öppnas varje gång du startar datorn.