Hur du ändrar Montana footern i din Helpdesk - portal

The Montana theme in LiveAgent it's own footer. This footer can be customized in LiveAgent agent panel > Customer portal > Settings Customize design Design Own HTML

You are able to edit the footer these ways:

1. You can specify completely your own customer portal footer for Montana theme.
    Feel free to do it in: Customer portal > Settings Customize design Design Own HTML

2. Or you can copy paste following (original) footer HTML code and customize it. (Change the links and texts based on your needs)
    You are able to do it also in: Customer portal > Settings Customize design Design Own HTML
    This is the original footer code:
<div class="footer-links">
                <div class="container">
                    <div class="row">
                        <div class="col-md-3 col-sm-6">
                            <div class="product-desc">
                                <h5>Ärendehantering via...</h5>
                                <p>LiveAgent är ett modernt och flexibelt system för <a href="http://www.liveagent.se/funktioner/" target="_blank">effektiv kundsupport</a>. Ärendehantering, <a href="http://www.liveagent.se/funktioner/live-chatt/" target="_blank">chatt</a>, social närvaro, IP-telefoni, Helpdesk, mailsupport, kundspårning och så <a href="http://www.liveagent.se/funktioner/konvertering/" target="_blank">mycket mer</a>. Allt du behöver på ett och samma ställe! Jobba var du vill genom att enkelt logga in i LiveAgent. Givetvis med SSL säkerhet. <a href="http://www.liveagent.se/prova-gratis-chatt-i-14-dagar/" target="_blank">Prova</a> kostnadsfritt i 14 dagar. </p>
                            </div>
                        </div>
                        <div class="col-md-3 col-sm-6">
                            <div class="product-links">
                                <h5>LiveAgent</h5>
                                <ul>
                                    <li><a href="http://www.liveagent.se/priser/">Priser</a></li>
                                    <li><a href="http://www.liveagent.se/omdomen/">Omdömen</a></li>
                                    <li><a href="http://www.liveagent.se/prova-gratis-chatt-i-14-dagar/">Gratis utvärdering</a></li>
                                    <li><a href="http://support.liveagent.se">Kundsupport</a></li>
                                    <li><a href="http://www.liveagent.se">Hemsidan</a></li>
                                </ul>
                            </div>
                        </div>
                        <div class="col-md-3 col-sm-6">
                            <div class="product-links">
                                <h5>Översikt</h5>
                                <ul>
                                    <li><a href="http://www.liveagent.se/funktioner/">Ta en rundtur</a></li>
                                    <li><a href="http://www.liveagent.se/funktioner/live-chatt/">Chattfunktioner</a></li>
<li><a href="http://www.liveagent.se/wp-content/uploads/2015/01/LiveAgent.se_.mp4">Se filmen</a></li>
                                    <li><a href="https://twitter.com/LiveAgentSE">Följ oss på Twitter</a></li>
                                    <li><a href="mailto:support@liveagent.se?Subject=Hej,%20jag%20har%20en%20fråga!" target="_top">Maila oss</a></li>
                                </ul>
                            </div>
                        </div>
                        <div class="col-md-3 col-sm-6">
                            {$mostPopularArticlesBox}
                                                                                                </div>
                        </div>
                    </div>
                </div>
            </div>