Skapa chattknapp i andra språk

Hur lägger man till ett nytt språk?

1. Börja med att aktivera (importera) språket. Detta gör du på Konfiguration -> System -> Språk -> Importera språk.

2. Sedan skapar du en avdelning för det språket. Exempelvis (Kundtjänst EN). Konfiguration -> Avdelningar -> Skapa avdelning

3. Nu kan du skapa e-postmallar i ett annat språk för den avdelningen. Konfiguration -> E-post -> Kundmallar -> Skapa Avdelningsspecifika mallar

4. Nu är det bara att skapa en chattknapp, välja språk och tilldela till den nya avdelningen.

Glöm inte att även skapa ny proaktiv inbjudan i det nya språket!